ابتدا به معرفی ورق کامپوزیت میپردازیم و انواع و کاربرد های آن را بیان میکنیم و قیمت ورق کامپوزیت را از طریق جدول به شما نمایش میدهیم.
گروه مهندسی گارنت توانسته است در حوزه پروژه های داخلی و برون مرزی گام های زیادی را بردارد و بزرگترین پروژه های ورق کامپوزیت توسط این مجوعه اجرا شده است.
از ورق کامپوزیت برای نمای ساختمانها و یا دیزاین داخلی با صفحات بزرگ یا کوچک از جنس آلومینیوم در ابعاد مورد نظر با ضخامت ۴ میلی متر مانند دیوارها ، پارتیشن ها و سقف های کاذب مورد استفاده قرار می گیرد که به اصطلاح به آن (Aluminum Composite Panels) گفته می شود. ورق های کامپوزیت پنل ، مصالح به روز معماری مدرن می باشند که امروزه مورد استقبال طراحان معمار و پیمانکاران ساختمان قرارگرفته.
آماده سازی
روکش کردن
کامپوزیت
نهایی سازی
آماده سازی ورق کامپوزیت
ابتدا ورق های آلومینیوم از جنس آلیاژ آلومینیوم – منیزیم که روکش استنلس استیل دارند، آلوده زدایی می شوند و از گرد و غبار پاک می شوند. سپس لایه نازکی از اکسید سطح کار را می پوشاند و چسبندگی سطح کار بالا می رود.
روکش کردن ورق کامپوزیت
مرحله دوم در ساخت پنل های کامپوزیت، روکش کردن ورق می باشد که در این روکش ها موجب افزایش مقاومت ورق در برابر حریق و انعطاف پذیری بیشتر آن می شود. این فرآیند به منظور حفظ کیفیت و ظاهر روکش در فضایی انجام می شود که از گرد و غبار خالی و تمیز باشد.
کامپوزیت
در این مرحله عملیات جداسازی صورت می گیرد. پنل ها در خط تولید اتوماتیک گرمایی صاف و مسطح می شوند و مقاومت پنل ها افزایش پیدا می کند سپس پنل های آلومینیوم به وسیله چسبی قوی و محکم به هم متصل می شوند.