نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی روف گاردن چیست ؟

روف گاردن همانطور که از نامش بر می‌آید به معنای باغچه یا فضای سبزی است که روی پشت بام یک سازه قرار دارد. به عبارت دیگر هر نوع پوشش گیاهی و فضای سبزی که توسط انسان در بالاترین سطح سازه‌های صنعتی، تجاری و مسکونی و به خصوص انواع برج لوکس ساخته می‌شود روف گاردن نام دارد، که می‌توانند به منظور رشد محصول، تامین فضای بازی و تفریحی و .....به کار روند. نمای شیشه‌ای این باغچه‌ی روی بام این امکان را برای شما فراهم می‌کنند که به کل شهر اشراف داشته باشید. چشم انداز شهر ازبالای باغچه بام بسیار زیباست. به خصوص هنگام شب که کل شهر مانند نگینی زیبا زیر پاهای شما می‌درخشد.

دلیل برای استفاده از روف گاردن کدامند؟

1- برخلاف سقف‌های مشکی قیرگونی شده، بام‌های سبز با جذب گرما به جای نور و ایجاد عایق طبیعی برای خانه، هزینه‌های انرژی را کاهش می‌دهند.
بر اساس مطالعه ای که توسط شورای ملی تحقیقات کانادا انجام شده است، حتی یک روف گاردن گسترده می‌تواند نیازهای انرژی تابستانی را تا بیش از 75 درصد کاهش دهد. بام‌های سبز با کاهش نیاز به تهویه مطبوع، تولید آلاینده‌های هوا و انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش می‌دهند.

2- بام‌های سبز با جذب گرما از محیط شهری و حفظ آن تا ساعت‌ها پس از غروب خورشید می‌توانند اثر جزیره گرمایی شهری را کاهش دهند.

3- گیاهان روف گاردن ذرات معلق در هوا را از بین می‌برند، اکسیژن تولید می‌کنند و سایه ایجاد می‌کنند، علاوه بر این، بام سبز دو برابر بام‌های سنتی محافظت طبیعی در برابر گرمای شدید ایجاد می‌کند.

4- یکی دیگر از مزایای مهم بام‌های سبز قابلیت کاهش و کاهش رواناب سطحی در محیط‌های شهری است. هنگامی‌که پشت بام‌ها و خیابان‌ها در شهرها به سطوح سخت تبدیل می‌شوند، حجم و سرعت رواناب سطحی به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد و منبع اصلی سیل و  آلودگی در جهان است.



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی داخلی جایگاه سوخت چیست ؟

معماری و عمران از اولین قدم­ها در طراحی جایگاه سوخت است. پس از تایید کامل محل احداث جایگاه و تعیین نوع جایگاه، ابتدا باید طرح و نقشه  جایگاه تعیین و قسمت­های مختلف آن جانمایی شود تا محل دیگر تجهیزات را بتوان مشخص کرد. لذا در این محتوا به بررسی طراحی جایگاه سوخت، فرایندهای معماری و عمران پرداخته خواهد شد.

جایگاه سوخت یا پمپ بنزین با اینکه در دسته کسب و کار­های خرده فروشی قرار می­گیرد اما قسمت­های مختلفی را شامل شده و همچنین باید از استاندارد ­های خاص مربوط به خود پیروی کند. در عین حال پمپ بنزین به عنوان یک مجتمع که می­تواند شامل تعمیرگاه، سوپر مارکت، کارواش، سرویس بهداشتی و … باشد؛ به صورت مستقیم با عموم مردم در ارتباط است و علاوه بر ایمنی، باید ظاهری زیبا و دلنشین داشته باشد.

بکارگیری کیوسک جهت نصب تجهیزات کنترل و راهبری و همچنین استقرار کارکنان جایگاه لازم می ­باشد.

سایبان با ابعاد مناسب نیز در محل سکوی عرضه فرآورده نیز توصیه شده است.

محوطه پمپ بنزین لازم است، دارای شیب بندی مناسب (حداقل یک درصد) جهت هدایت آب های سطحی به بیرون باشند.

کلیه لوله کشی­ ها و کابل­­ هایی که در مسیر تردد خودرو­ها واقع هستند باید در کانال­ های بتنی قرارگرفته و روی این کانال ­ها نیز با دال بتنی حتما پوشیده شوند.

کلیه کانال­ های لوله های فرآورده و کابل­ های برق با ماسه بادی انباشته شوند.

لازم است کف محوطه محل تردد خودرو در پمپ بنزین با بتن مسلح به ضخامت حداقل 20 سانتی­متر و با لایه سخت کننده رنگی پوشش داده شود.

در محل احداث جایگاه­ های کوچک لازم است کانال بتنی مقاوم در برابر حریق و انفجار حتما ایجاد گردد تا از انشعابات شهری ( کابل­ های مخابرات، برق و لوله­ های گاز و آب) که در محدوده جایگاه سوخت قرار دارند، محافظت شود.

کلیه مصالح مورد استفاده در ساختمان­ ها، سایبان­ ها و محوطه جایگاه باید غیر قابل اشتعال و به تایید مراجع ذیصلاح برسد.



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی لنداسکیپ چیست ؟

لنداسکیپ به معنای منظر یا چشم انداز می باشد و اصطلاحا طراحی و معماری منظر ، به فرایندی جهت محوطه سازی و بهبود چشم انداز در حیاط ، محوطه ساختمان ها ، فضاهای مکث شهری و … گفته می باشد . طراحی محوطه با نام علمی طراحی لنداسکیپ ، نیازهای طبیعی انسان را با سازماندهی زمین و ساختمان و ترکیب فرهنگ و طبیعت برای بهره مندی بشر ، در بر می گیرد. آرامش روانی ، پاکسازی هوا و محیط و مزیت های زیاد دیگری وجود دارد که نتایج پس از اجرای یک لنداسکیپ مناسب را نشان می دهد.

این زمینه ی معماری علاقه مندان بسیاری داشته و نقش مهمی در روند طراحی و ساخت و ساز ایفا می کند.
معماران طراحی لند اسکیپ ، اصول هنری و علمی را در برنامه ریزی، طراحی، مدیریت، نگهداری و بازسازی محیط طبیعی و ساختمانی به کار می برند.
طراحی لند اسکیپ نه تنها برای زیبایی،  بلکه ایجاد یک فضا و محیط عمرانی است .

ایجاد فضای سبز در محیط شهری:

لنداسکیپ می‌تواند به ایجاد فضای سبز در محیط شهری کمک کند. این امر می‌تواند به بهبود کیفیت هوا و آب، کاهش آلودگی صوتی، و افزایش ارزش املاک کمک کند.

بهبود زیبایی‌شناسی محیط:

لنداسکیپ می‌تواند به بهبود زیبایی‌شناسی محیط کمک کند. این امر می‌تواند با استفاده از عناصر طبیعی و مصنوعی زیبا، مانند گیاهان، آب، و سنگ‌فرش ایجاد شود.

ایجاد محیطی راحت و ایمن:

لنداسکیپ می‌تواند به ایجاد محیطی راحت و ایمن کمک کند. این امر می‌تواند با استفاده از عناصری مانند مبلمان، سایبان، و مسیرهای پیاده‌روی ایجاد شود.

رعایت قوانین و مقررات:

معماران باید قوانین و مقررات مربوط به لنداسکیپ را رعایت کنند. این امر می‌تواند به جلوگیری از مشکلات قانونی و ایمنی کمک کند.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

همراه با AKO ARCH

طراحی دکوراسیون داخلی شامل مجموعه اقداماتی برای زیباسازی و استفاده ی بهینه از فضای داخلی ساختمان می باشد. یک طراح دکوراسیون برای داشتن فضای ایده آل راه حل هایی را ارائه می دهد تا ساکنین با قرار گرفتن در فضا احساس خوبی داشته باشد.

یک شرکت دکوراسیون داخلی خوب ، قابلیت بالایی در برنامه ریزی پروژه، قدرت فراهم کردن متریال مرغوب و مدیریت اجرا را به بهترین نحو ممکن دارد تا بتواند نظر کارفرما را با بالاترین درصد ممکن فراهم نماید.

شرکت آکو آرچ با تجربه و نیروی توانمند و خلاق خود شما را شگفت زده می کند.

آن زمان که حس امنیت و آرامش را در یک فضای طراحی شده و اجرا شده توسط یک شرکت دکوراسیون داخلی را به دست آوردید، یعنی شما در یک پروژه موفق پا گذاشتید.

درباره Ako Arch..

شرکت دکوراسیون داخلی آکو آرچ اساس کار خود را بر ارایه خدمات فنی مهندسی با نگرش معمارگونه و خلاق، کیفیت ساخت و اجرا، قیمت مناسب و اعتماد سازی متقابل بنا کرده است. گروه آکو آرچ با گردآوری نیروهای جوان و خلاق درکنار نیروهای باتجربه و هنرمند توانسته است به عنوان یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در حوزه دکوراسیون داخلی پروژه های بین‌المللی و داخلی موفق بسیاری را درکارخانه خود ثبت کند. ما مفتخریم که در تمامی این سال‌ها توانسته‌ایم در بالاترین سطح ارائه خدمات در کنار شما عزیزان باشیم.

ارزیابی نیازها و پتانسیل پروژه

 شناخت نیازها و سبک زندگی افراد و بررسی پتانسیل های پروژه اصولی ترین حل نقشه را ارائه می دهیم. در این حل نقشه تخصصی مسیر حرکتی، حوزه بندی ها و فضاسازی ها در تخصصی ترین حالت ممکن انجام می شود.

فضاسازی تخصصی و مدلسازی 3 بعدی

" مرحله 2 طراحی دکوراسیون داخلی Ako Arch "

فضاسازی های تخصصی انجام شده و حالا باید برای هر فضا هویتی شاخص تعریف شود که در هماهنگی با سایر فضاها هویت منحصر به فرد خود را نیز داشته باشد. ارائه این کار به صورت مدلسازی های سه بعدی می باشد.

اجرای دکور و آرایش نهایی

 "مرحله 3 طراحی دکوراسیون داخلی Ako Arch "

در این مرحله با ارائه نقشه های اجرایی و مدلسازی های سه بعدی به مجری تمام جزئیات را مطابق طراحی اجرا می‌کنیم. این اطمینان را به شما می‌دهیم همه چیز دقیقا شبیه به طراحی می‌باشد حتی گلدان روی میز.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی نمای ساختمان دانشگاه و موزه

نمای دانشگاه از انواع نمای ساختمان اداری است که یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک دانشگاه است که متاسفانه در کشور ما توجه زیادی به آن نمیشود.

 احتمالا خودتان هم میدانید که دانشگاه، از اصلیترین مکان‌های موجود در هر شهر و کشور است که یکی از مهم ترین نیاز‌های انسان، یعنی نیاز به یادگیری علم و دانش، را تامین میکند. 

شاید اینطور فکر کنید که نمای دانشگاه نقش مهمی در تعیین ارزش دانشگاه ندارد و تنها ارزش یک دانشگاه، سطح علمی آن است. اما اشتباه نکنید. یکی از اصلی‌ترین ملاک‌ها برای تعیین اعتبار دانشگاه، نمای دانشگاه است.

طراحی و اجرای نمای دانشگاه با استفاده از متریال ‌های مدرن و سیستم‌ های جدید، علاوه بر افزایش جذابیت ساختمان، تاثیرات گسترده ‌ای از جوانب مختلف خواهد داشت. اولین و مهم ‌ترین عامل جهت طراحی و اجرای نمای ساختمان این است که نما دارای هویت باشد.
علاوه بر این، طراحی نمای ساختمان با استفاده از متریال مدرن و سیستم ‌های جدید میتواند منجر به کاهش مصرف انرژی گردد. نما به ‌عنوان مرزی میان فضای داخلی و خارجی ساختمان دانشگاه شناخته می‌شود.

گروه مهندسی آرکو طراح خارجی نمای ساختمان دانشگاه و موزه

گروه معماری آرکو فعالیت حرفه ای خود را در زمینه معماری و طراحی داخلی با هدف رضایت مشتریان خود از سال 2020 آغاز نمود. این شرکت در راستای فعالیت حرفه ای خود تاکنون پروژه های متعددی همچون مسکونی، تجاری، اداری، ویلا و… را طراحی و اجرا کرده است.

گروه مهندسی آرکو طراح خارجی نمای دانشگاه و موزه میباشد که میتوانید از طریق لینک زیر قیمت های به روز ما را مشاهده نمایید.

مشاهده جدید ترین قیمت طراحی خارجی نمای دانشگاه و موزه



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی نمای ساختمان مدرسه و بیمارستان

بیمارستان از جمله بناهای ارزشمند هر شهر و منطقه می باشد که طراحی آن اعم از طراحی داخلی و طراحی نمای بیمارستان از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیمارستان علاوه بر آنکه باید امکانات درمانی مناسبی ارائه دهد، از لحاظ ظاهری نیز باید دارای شرایط دلنشین و مطلوبی باشد. نمای بیمارستان، بخش مهمی از طراحی است که باید بر اساس ضوابط و اصول معینی طراحی شود.

بسیاری از بیمارستان‌های سراسر دنیا به دلیل داشتن نمایی مناسب و جذاب در جهان معروف شده‌اند.
اما در نقطه مقابل آن بسیاری از بیمارستان‌ها هستند که با وجود داشتن تجهیزات قوی و پرسنلی کاربلد آن‌طور که باید در جهان مطرح نیستند و تنها دلیل آن عدم وجود نمایی چشم گیر است.
نمای بیمارستان وظیفه معرفی پرسنل و تجهیزات خود را به عموم مردم دارد و حسی که به مراجعین منتقل می‌کند از وظایف مهم نمای آن به شمار میرود.

انواع نما برای ساختمان بیمارستان

تاثیری که نمای مراکز درمانی و بیمارستانی بر آرامش روح و کاهش تنش روانی بیننده دارد، بر همگان واضح و مبرهن است.

از این رو معماران در طراحی آنها بیشترین تلاش خود را میکنند و از انواع نما که در ادامه به معرفی برخی از آن ها میپردازیم، استفاده مینمایند

نمای کامپوزیت آلومینیوم در ساختمان بیمارستان

نمای جی اف آر سی gfrc در ساختمان بیمارستان

نمای بتن اکسپوز در ساختمان بیمارستان

نمای سرامیک خشک در ساختمان بیمارستان



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی نمای ساختمان تجاری

ساختمان های تجاری که در همه جای دنیا مورد توجه میگیرند و اهمیت بسیاری دارند، باید نمایی خاص و مناسبی داشته باشند تا در شهر های بزرگ به چشم آمده و دیده شوند.

متریالها و مصالح زیادی هستند که بتوان با ترکیب و تلفیق هماهنگ آنها طرحی خلاقانه و نو را خلق کرد. از جمله این متریال میتوان به شیشه اشاره کرد.

مغازه هایی که در ضلع اصلی مراکز تجاری قرار گرفته اند نیاز به دیده شدن از معبر را دارند. بنابراین هم برای ایجاد دید مناسب برای مغازه های اصلی در نما و هم ساختن طرحی فوق العاده چشم گیر استفاده از شیشه ضرورت دارد.

طراح با قرار دادن مربع های شیشه ای در کنار هم اقدام به خلق طراحی نما می کند. معمولاً رنگ شیشه ها در مواقعی که نیاز به دید عمقی است سفید یا بی رنگ در نظر گرفته می شود. شیشه های مشکی رنگ برای ترکیب با شیشه های بی رنگ بسیار مناسب هستند. زیرا بازتاب بهتری از نور خورشید را در پی خواهند داشت.

نمای شیشه‌ای در ساختمان های تجاری

 یکی از مدرن ترین متریال های مورد استفاده در نماهای تجاری شیشه است. استفاده از نمای شیشه ای سبب زیبایی و شکوه خاصی به ساختمان خواهد شد.

از شیشه ها میتوان به روش های مختلفی در نماهای با سبک مدرن استفاده کرد. از شیشه در چارچوب های مشخص شده در نما استفاده می کنند. اما در برخی موارد خود شیشه ها چارچوب‌های مجزا دارند که به آن نمای کرتین وال گفته می‌شود.

نمای کرتین وال یک محصور کننده در جهت قائم ساختمان است. این نما هیچگونه بار اضافی به غیر از وزن خودش تحمل نمی کند. به عبارت دیگر نمای کرتین وال هیچ گونه دخالتی در انتقال بارهای مرده و زنده به شالوده ساختمان ندارد.

نمای شیشه ای به دلیل عایق صوتی بودن، عایق در برابر اشعه ماورا بنفش، تنوع بالا در رنگ، قیمت بسیار مناسب، بار مرده کم و بهره وری از انرژی خورشید بسیار پرکاربرد میباشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

طراحی نمای ساختمان مجتمع مسکونی

از مهم ترین اصول در طراحی نمای ساختمان، توجه به نوع کاربری سازه است. همان طور که می دانید ساختمان ها در کاربری های مختلف مسکونی، اداری، تجاری، تفریحی، درمانی، رفاهی و غیره ساخته میشوند.

به طور مثال شعاع دید در طراحی نمای ساختمان های تجاری بسیار اهمیت دارد. این در حالیست که کاهش دید ساختمان برای حفظ حریم شخصی مهم ترین هدف در طراحی نمای ساختمان های مسکونی است.

طراحی نما در ساختمان های مسکونی معمولاً به سبک های لوکس و کلاسیک انجام میشود. چشمگیر و جذاب بودن نمای ساختمان های تجاری برای جذب مشتری نیز از مهم ترین نکات طراحی این نماها است. طراحی نمای ساختمان های اداری، درمانی و آموزشی نیز القا کننده فعالیتی است که در آن ها انجام می شود.

طراحی نمای ساختمان های ویلایی نیز با توجه به کاربرد آن ها به صورت یک فضای تفریحی انجام شده و به جذابیت بصری و راحتی و گستردگی فضا به شدت توجه می شود. اما در دو سال اخیر غالب افراد برای طراحی نمای ساختمان ویلایی و مسکونی خود، سبک نمای مدرن را میپسندند.

نکات مهم در طراحی نما ساختمان مسکونی

طراحی و اجرای نما با توجه به اقلیم منطقه با این توضیح که در هر اقلیم متناسب با شرایط آب و هوایی پیشنهاد می‌گردد از مصالح بوم آورد استفاده گردد.

طراحی متناسب با فرهنگ محله

هماهنگی بصری با ساختمان‌های اطراف در عین شاخص بودن

امکان استفاده بهینه از انرژی و جلوگیری از اتلاف آن

ایجاد یک لایه پوسته مقاوم با هدف افزایش عمر ساختمان



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

همراه با AKO ARCH

نماي بيروني ساختمان‌هايي مانند هتل يا برج‌هاي تجاري و مسکوني و حتي ساختمان‌هاي مدارس و غيره داراي نماي ساختماني متفاوتي هستند. مي‌توان گفت که نماي بيروني ساختمان به نوعي با مخاطب صحبت مي‌کند و در تمام جهات اهميت دارد

آگاهي از اصول مهم در طراحي نماي خارجي ساختمان به شما کمک مي کند تا پروژه را با کيفيت بهتري به انجام برسانيد. ديدن نماي ساختمان همانند ديدن يک فرد غريبه در نگاه اول است. چه عواملي باعث مي شود تا از ديدن اين فرد احساس خوشايندي را تجربه کنيد و انرژي مثبت بگيريد؟ قطعا نکاتي مانند تعادل، تقارن، تناسب رنگ ها و … اين احساس را در شما ايجاد مي کند. رعايت اصول مهم در طراحي نماي خارجي ساختمان نيز مصداق همين موضوع مي باشد.

 

درباره Ako Arch..

شرکت دکوراسيون داخلي آکو آرچ اساس کار خود را بر ارايه خدمات فني مهندسي با نگرش معمارگونه و خلاق، کيفيت ساخت و اجرا، قيمت مناسب و اعتماد سازي متقابل بنا کرده است. 

نماي خارجي يک ساختمان که از خيابان، قابل مشاهده است، نقش مهمي در زيبايي و جذابيت يک منطقه ايفا مي کند.
بنابراين نماها بايد به گونه اي طراحي شوند که از مقياس و ظاهري دلچسب، تناسب و ريتم، ارتباط پر به خالي ، و مصالح عالي برخوردار باشند.

 
در طراحي اين نماها، بايد دقت و توجه به خرج داد تا اطمينان حاصل گردد که ساختمان، از نگاه منتقدانه از فاصله نزديک و دور، جلوه ي زيبايي خواهد داشت. لازم است که تمام ارتفاعات ساختمان، به عنوان بخش جدايي ناپذير از طرح کلي، در نظر گرفته شده و طراحي مي شوند.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : پریسا عادل

خدمات اجرای نمای ساختمانی گروه مهندسی آکو (AKO ARCH)

 

اساس طراحی نمای اداری

نمای ساختمان اداری جزو اولین نماد های بصری سازمان شما به حساب می آید و به نوعی هویت شرکت شما را به نمایش میگذارد. پس باید بین حوزه کاری و نمای ساختمان سازمانتانتان ارتباط ایجاد کنید.

سبک های طراحی نما به طور کلی به دو دسته عمومی تقسیم می شوند. سبک مدرن و کلاسیک، دو سبک مورد استفاده برای نمای ساختمان های اداری میباشد. انتخاب سبک طراحی نما، باید مرتبط با حوزه کسب و کاری شما باشد. اگر کسب و کار شما در زمینه تکنولوژی و آی تی می باشد، بهتر است از سبک مدرن برای طراحی نمای ساختمانتان استفاده کنید. در صورتیکه حوزه کاریتان در زمینه خانواده و کودک است و یا محصولات بومی و سنتی را صادر میکنید، به شما توصیه میکنیم از نمای کلاسیک برای ساختمانتان کمک بگیرید. نمای کلاسیک دارای المان های منحصر به فردی است. برای مثال میتوان به سیمان سفید و سنگ مرمر اشاره کرد.

نمای جی آر سی

جی آر سی یکی از مصالحی است که این روزها برای طراحی نمای ساختمان اداری مدرن از آن استفاده میشود. جی آر سی نه تنها وزن بسیار سبکی دارد، بلکه در برابر آتش، سیل، زلزله و سایر تغییرات جوی نیز بسیار مقاوم است. این مصالح عالی و با کیفیت، قیمت مناسبی دارد و به سرعت می‌توان آن را در نمای خارجی ساختمان‌های اداری اجرا کرد.

پوشش جی آر سی از نانو تشکیل شده است، بنابراین هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی‌کند. همچنین تنوع بافت و رنگ آن بالاست و تمامی این موارد، جی آر سی را تبدیل به یکی از مصالح محبوب برای طراحی نمای ساختمان اداری نموده‌اند.

نمای کامپوزیت

 این روزها کامپوزیت جایگاه ویژه‌ای در طراحی نمای مجتمع اداری پیدا کرده است. نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان، شاهد استفاده از کامپوزیت برای طراحی نمای ساختمان اداری هستیم.

کامپوزیت دارای سطحی صاف و صیقلی است و شکل پذیری بالایی دارد. همچنین این مصالح ارزشمند، دارای مقاومت بالایی در برابر فشار، ضربه و تغییرات جوی است. شما می‌توانید از کامپوزیت به عنوان یک عایق قدرتمند در برابر صوت و حرارت برای ساختمان اداری خود استفاده کنید.

کامپوزیت ها نیز بسیار متنوع هستند و برای طراحی نمای مدرن ساختمان اداری، یک انتخاب عالی به شمار می‌روند.



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 31 خرداد 1403 | نظرات ()